Záhradná pec

255F6863-A7F9-43C0-AF29-77EEEC367536

Kto by nechcel mať vo svojej záhrade, altánku alebo na terase dielo ktoré by nebolo len dizajnovým doplnkom ale slúžilo mu aj na prípravu rôznych špecialít.Záhradné dielo je možné nakombinovať v rôznych zostavách, ako napr. pec, gril, sporak, udiareň, záleží len na dostupnom priestore a aké špeciality máte v pláne realizovať.V peci môžete piecť chlebík, pizzu, prasiatko, kačku,v udiarni pripraviť klbásky, ryby, na sporáku zavárať, variť lekvár a v otvorenom ohnisku je možné grilovať mäsko na hamburgery, steaky, kuriatko, zeleninu a tá chuť a pocit z pečenia je zážitok.Na to všetko potrebujeme mať správne nadimenzované a zrealizované dielo.Peciacu rúru potrebujeme zahriať na požadovanú hodnotu v priateľnom čase a pec po zahriatí musí čo najdlhšie držať teplotu.Postaviť univerzálnu pec, keď vieme že pizza sa pečie pri určitej teplote 3 až 6 minút, kačka, hus 2 – 4 hodiny a pomaly pečené prasiatko aj viac je naozaj umenie hodné Majstra peciara.